Τελευταία Νέα:

Προσοχή στις μετακινήσεις προς τα ορεινά χωριά της Ανατολικής Αλμωπίας


Οι κάτοικοι των τοπικών διαμερισμάτων Εξαπλατάνου, Μηλιάς , Κωνσταντίας , Ίδας, Νερομύλων και Προδρόμου αν θέλουν να μετακινηθούν για λόγους που το επιτρέπουν τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης του κράτους προς τα τοπικά διαμερίσματα Αετοχωρίου, Νότιας , Περίκλειας, Λαγκαδιάς και Αρχαγγέλου θα πρέπει να επιλέξουν τον δρόμο από τα τοπικά διαμερίσματα Εξαπλατάνου - Ριζοχωρίου - Φιλώτειας - Θηριόπετρας. 


Αυτό  λόγω της καραντίνας στο τοπικό διαμέρισμα της Φούστανης ο Επαρχιακό δρόμος Εξαπλάτανος - Ίδας - Φούστανης έχει κλείσει στην Φούστανη καθώς θεωρείται Είσοδος του χωριού παρά το γεγονός ότι είναι επαρχιακός δρόμος που ενώνει τα υπόλοιπα τοπικά διαμερίσματα.

Έτσι λοιπόν οι πολίτες να προτιμούν τον επαρχιακό δρόμο Εξαπλάτανος - Ριζοχώρι - Φιλώτεια - Θηρίοπετρα για να μεταβούν προς τα τοπικά διαμερίσματα της ορεινής Ανατολικής Αλμωπίας.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.