Τελευταία Νέα:

Θ.Τζάκρη: " Ήταν δίκαιο, το διεκδικήσαμε, το πετύχαμε" - Δικαιώθηκε ο αγώνας για την απαλλαγή των μελών της ΟΠ ΑΘΗΝΑ από τα εταιρικά χρέη


Ξεκίνησε η καταβολή χρημάτων στους λογαριασμούς των μελών της ΟΠ ΑΘΗΝΑ

Μετά την ψήφιση από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ της τροπολογίας για την απαλλαγή των μελών των αστικών μη κερδοσκοπικών εταιρειών από τα εταιρικά χρέη και την έκδοση της ερμηνευτικής γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους άρχισε από την Πέμπτη 23-4-2020 με εντολή της Δ.Ο.Υ. Έδεσσας, μετά την παρακράτηση της εταιρικής μερίδας των 265 ευρώ περίπου, η πίστωση των λογαριασμών των μελών της ΟΠ ΑΘΗΝΑ με τα ποσά που αντιστοιχούν σε επιστροφές ΦΠΑ, ειδικούς φόρους κατανάλωσης καυσίμων κ.λπ.

            Επίσης τα μέλη της ΟΠ ΑΘΗΝΑ έχουν πλέον τη δυνατότητα από τούδε και στο εξής να προβούν σε οποιαδήποτε μεταβίβαση κινητής ή ακίνητης περιουσίας τους εξαιτίας του γεγονότος ότι μπορούν να λάβουν φορολογική ενημερότητα από τις Δ.Ο.Υ.

            Η κ. Τζάκρη μετά την εξέλιξη αυτή έκανε την εξής δήλωση: "Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα ο ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε στο πλευρό των μελών της ΟΠ Αθηνά και με αδιάκοπο αγώνα κατά την κυβερνητική περίοδο του Αλέξη Τσίπρα πετύχαμε την ψήφιση ρύθμισης για την απαλλαγή των μελών της ΟΠ ΑΘΗΝΑ από τα εταιρικά χρέη. Ευτυχώς προλάβαμε και δεσμεύσαμε με τις πράξεις μας τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ που για πολλά χρόνια θωρούσε το πρόβλημα,  χωρίς καν να τολμά να το αγγίξει. Η σημερινή εξέλιξη είναι μια νίκη της Πέλλας."-

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.