Τελευταία Νέα:

Μαθητές της Νάουσας προχώρησαν σε αξιέπαινη κίνηση


Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν, οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Νάουσας.

Όπως αναφέρει το veriotis.gr, οι μαθητές, δώρισαν όλα τα λεφτά της εκδρομής τους η οποία ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού, σ' έναν συμμαθητή τους ο οποίος νοσεί από σοβαρή ασθένεια.

Ο Γιώργος, είναι μαθητής της Α΄Λυκείου, στο ΕΠΑΛ Νάουσας και παλεύει από πέρυσι με τη λευχαιμία. Δυστυχώς, όπως αναφέρει το veriotis.gr, τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας είναι πολύ μεγάλα. Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου της Ηρωικής Πόλης, οι οποίοι δεν πήγαν εκδρομή, εξαιτίας της καραντίνας, πήραν την απόφαση να δώσουν τα συγκεκριμένα χρήματα στον 16χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το veriotia.gr, η φιλότιμη πράξη τους βρήκε αρκετούς μιμητές με αποτέλεσμα η πλειοψηφία της Νάουσας να έχει κινητοποιηθεί. «Ευχόμαστε μ' όλη μας την καρδιά να γίνει καλά και να τον ξαναδούμε να παίζει χαρούμενος ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάει» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι νεαροί μαθητές.

Ο λογαριασμός τράπεζας που άνοιξε είναι :

Τραπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5244095644052

ΙΒΑΝ GR9201722440005244095644052

BIC: PIRBGRAA

Όνομα δικαιούχου: ΚΑΛΑΙΤΣΕΒ ΓΙΩΡΓΟΣ




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.