Τελευταία Νέα:

H TV100 πρωτοπορεί στείλτε το βίντεο σας με χαιρετισμούς προς τους συγγενείς σας και θα προβληθεί


Γέφυρες επικοινωνίας ρίχνει ο δημοτικός τηλεοπτικός σταθμός TV100 σε μία περίοδο, που αναγκαζόμαστε να μένουμε σπίτι λόγω κορωνοϊού.

Κάθε οικογένεια μπορεί να στείλει το βίντεο της στο tv100project@gmail.com με τους χαιρετισμούς και τις ευχές σε συγγενείς και θα προβληθεί από την TV100.

«Μένουμε σπίτι, παραμένουμε υγιείς, επικοινωνούμε!

Σε μία περίοδο που η επαφή με τους δικούς μας ανθρώπους είναι περιορισμένη και η συλλογική απόφασή μας είναι να προστατεύσουμε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, ο δημοτικός τηλεοπτικός σταθμός TV100 Thessaloniki ρίχνει γέφυρες επικοινωνίας.

Κάθε οικογένεια μπορεί να στείλει το βίντεo της στο tv100project@gmail.com με τους χαιρετισμούς και τις ευχές στους παππούδες και τις γιαγιάδες, σε συγγενείς και ηλικιωμένους.

Η TV100 θα προβάλει όλα τα βίντεο στο πλαίσιο εκπομπής στη ημερήσιο πρόγραμμά της και με τον τρόπο αυτό, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ αλλά δεν χάνουμε την επικοινωνία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.