Τελευταία Νέα:

Δήμαρχος Αλμωπίας στον OPEN: Πέντε τα κρούσματα στην Φούστανη


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Ωρα Ελλάδος" του OPEN, αναφέρθηκε ότι τα κρούσματα στην Φούστανη αλμωπίας είναι πέντε και γίνεται ιχνηλάτιση για άτομα των επαφών τους,  όπου και περιμένουν αποτελέσματα για δύο άτομα από το οικείο περιβάλλον της οικογενείας του πρώτου 66χρονου κρούσματος.
Ανέφερε ότι είναι ενεργοί πολίτες και δραστηροποιούνται στην τοπική κοινωνία.

Τα επίσημα, επιβεβαιωμένα κρούσματα μέχρι αυτή την ώρα στην Π.Ε. Πέλλας είναι έξι: Πέντε στη Φούστανη Αλμωπίας και ένα στο Μαυροβούνι Σκύδρας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημάρχου Αλμωπίας κ. Μπάτση κ. του Αντιπερειφεριάρχη κ. Τζαμτζή στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Σκάι δεν υπάρχουν άλλα επιβεβαιωμένα κρούσματα στον νομό, πέρα από τα έξι που έχουν ήδη ανακοινωθεί,αλλά υπάρχουν φόβοι ότι αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί.
Ο κ. Τζαμτζής αναφέρθηκε σε ένα ύποπτο κρούσμα , αποτέλεσμα που περιμένουν για κάτοικο του τοπικού διαμερίσματος Τριφυλίου.

 O κ. Μπάτσης μιλώντας στο OPEN τόνισε ότι από χθες έχει επιβληθεί καραντίνα στο τοπικό διαμέρισμα της Φούστανης και όταν με το καλό ξεπεράσουμε το πρόβλημα αυτό πρέπει να μην στοχοποιηθούν οι κάτοικοι του χωριού.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.