Τελευταία Νέα:

Καταθέστε ό,τι είδατε για να κοιμάστε ήσυχα τα βράδια - Έκκληση της οικογένειας Ξυλούρη


Έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες του διπλού φονικού στα Ανώγεια να καταθέσουν όσα πραγματικά είδαν να συμβαίνουν το βράδυ του Σαββάτου, απευθύνει η οικογένεια του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, του ενός από τα δύο θύματα.
Δια των συνηγόρων της Γ, Κοκοσάλη και Σ. Βρέντζο, η οικογένεια Ξυλούρη τους καλεί «να καταθέσουν όσα πραγματικά είδαν», καθώς - όπως υποστηρίζεται - υπάρχει απροθυμία να καταθέσουν επισήμως, μιλούν μόνο προφορικά και ανεπίσημα.

«Αυτό που ζητάμε είναι να καταθέσουν μόνο την αλήθεια για να κοιμούνται ήσυχα το βράδυ» δήλωσε ο Γ. Κοκοσάλης, ο οποίος υποστηρίζει ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε εντελώς διαφορετικά από την εκδοχή που παρουσιάζει η οικογένεια Καλομοίρη.

Η συγκεκριμένη πλευρά υποστηρίζει, σύμφωνα με το cretalive.gr, ότι αυτόπτες μάρτυρες, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις υποστηρίζουν ότι ο 29χρονος εκτέλεσε τον Γ. Ξυλούρη ενώ ο πατέρας του ήταν ζωντανός και πεσμένοι και οι δύο κάτω. Υποστηρίζουν, δε, ότι ο 29χρονος ακούμπησε το πιστόλι στα πλευρά του Ξυλούρη και το άδειασε.

Υπενθυμίζεται πως εκπρόσωποι της οικογένειας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη παρέδωσαν ένα όπλο στο Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων. Το όπλο αναμένεται να εξεταστεί και να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθεί εάν χρησιμοποιήθηκε ή όχι κατά τη διάρκεια της φονικής συμπλοκής.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.