Τελευταία Νέα:

Καιρός - Χιόνια: Θα «ασπρίσουν» τα ορεινά από εβδομάδα;

Ο καιρός, έπειτα από έναν ακραίο καύσωνα και μια μίνι κακοκαιρία, φέρνει τοπικές βροχές στη χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, όμως την ερχόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται κάποιες ορεινές περιοχές της χώρας να δουν μέχρι και χιόνια(!), σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις για τον καιρό από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ο  μετεωρολόγος σε ενημέρωση μέσω της σελίδας του στο Facebook, με την οποία παρουσιάζει τις χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν πανελλαδικά το πρωί του Σαββάτου, έως και κοντά στο μηδέν, υπογραμμίζει την πιθανότητα να δούμε μέχρι και χιόνια, στις κορυφές των βουνών της βόρειας Ελλάδας, την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη, αφού από τη Δευτέρα αναμένεται νέο «κύμα» κακοκαιρίας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ:


«Αρκετά χαμηλές οι πρωινές θερμοκρασίες σήμερα (Σάββατο 23/5) σε αρκετά ορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας πλησιάζοντας μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το… μηδέν, ενώ οι προγνώσεις για την ερχόμενη Τρίτη και την Τετάρτη επιμένουν ακόμα και για ένα δυνατό πασπάλισμα χιονιού στις κορυφές βουνών της βόρειας Ελλάδας».
Αρκετά χαμηλές οι πρωινές θερμοκρασίες σήμερα (Σάββατο 23/5) σε αρκετά ορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας...
------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.