Τελευταία Νέα:

Φως ξανά για την οικογένεια καρδιοπαθών στην Αριδαία– Πρωτοβουλία Νασιούλα


Επανασυνδέεται το κομμένο από τον ΔΕΔΔΗΕ ηλεκτρικό ρεύμα σε οικογένεια τριών καρδιοπαθών στην πόλη της Αριδαίας, κατόπιν πρωτοβουλίας του Γιάννη Νασιούλα. 


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Εφημερίδας ΑΡΙΣΤΕΙΑ, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκε στην δημόσια έκκληση της οικογένειας για οικονομική στήριξη, ώστε να καλυφθεί το μεγάλο ποσόν χρέους (αγγίζει τα 5.000 ευρώ), που συσσωρεύθηκε από την χρόνια αδυναμία της οικογένειας να ανταποκριθεί στις ανάγκες καθημερινής διαβίωσης του σπιτικού τους.

Η ιστορία της οικογένειας είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης αλλά και σε τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας και κινητοποίησε ευαισθητοποιημένους πολίτες και συλλόγους της περιοχής. 


Το ύψος της οφειλής δεν επέτρεπε μέχρι σήμερα να δοθεί μια δραστική λύση, ώστε ο ΔΕΔΔΗΕ να μπορεί να προχωρήσει σε επανασύνδεση. Δεδομένου ότι τα εισοδήματα της οικογένειας του Αναστασίου Ζαφειρίου είναι πενιχρά, η ανάγκη για οικονομική στήριξη παραμένει και εκκρεμεί ακόμη η απόδοση αναπηρικής σύνταξης, τόσο για υγειονομικούς όσο και για καθαρά χρηστικούς λόγους η ηλεκτροδότηση του σπιτικού ήταν μια ζωτική ανάγκη.

Οικονομική ενίσχυση μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό: 

GR9601712240006224142882733 (Δικαιούχος: Αναστάσιος Ζαφειρίου, Τράπεζα Πειραιώς).

 Σε επικοινωνία του με την Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ, ο Τάσος Ζαφειρίου εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες και τόνισε: “Είμαστε σε επικοινωνία με τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ ώστε η επανασύνδεση του ρεύματος να γίνει το αργότερο ως την Δευτέρα”.

Ο Γιάννης Νασιούλας, σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: 

Μαζί, θα συνεχίσουμε όρθιοι. Αγαπώ την Αριδαία και τους ανθρώπους της. Που έχουν αξιοπρέπεια, αντοχή και μέλλον.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.