Τελευταία Νέα:

Δωρεάν Σεμινάριο Προπονητών Ποδοσφαίρου - Φώτο


Οι Νέες Τεχνολογίες στην Υπηρεσία του Ποδοσφαίρου: Το λογισμικό Τactical Pad στην υπηρεσία του σύγχρονου προπονητή. 3D σχεδιασμός προπονητικών μονάδων & ασκήσεων - 3D ανάλυση προπόνησης & αγώνα.

Σημαντική συνεργασία με την διεθνούς φήμης εταιρία αθλητικού λογισμικού για το ποδόσφαιρο Temma Software – Tactical Pad με έδρα την Πορτογαλία έκλεισε ο Αμανατίδης Ιωάννης και αναφορικά πάντοτε με την ιδιότητα του προπονητή αλλά και αναλυτή ποδοσφαίρου, ως υπεύθυνος εκπαίδευσης και εκπρόσωπος του παραπάνω λογισμικού στη χώρα μας.
Τα τελευταία χρόνια, ο Ιωάννης εργάζεται πάνω σε ένα project αθλητικών τεχνολογικών εφαρμογών , το οποίο διδάσκει μάλιστα ως εξωτερικός συνεργάτης στο πρόγραμμα δια βίου μάθησης : «Εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών» στα ΤΕΦΑΑ Θεσνίκης .
Ως αναλυτής αγώνων ποδοσφαίρου και ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής στην τεχνολογία των διαδραστικών πινάκων έχει παρουσιάσει το project αυτό σε συλλόγους της SUPER LEAGUE, όπως ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΑΡΗΣ, κα και παρέχει επίσης αυτή την εκπαίδευση δημιουργίας διαδραστικών προπονητικών μονάδων και πρωτοκόλλων, σε προπονητές ανά την Ελλάδα μέσω της υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης ZOOM.
Ξεκινώντας λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο την συνεργασία του με την Temma Software και το Tactical Pad αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου και ώρα 18:00 θα παρουσιάσει στην υπηρεσία τηλεδιάσκεψης Zoom, το πρώτο ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακό σεμινάριο στην Ελληνική γλώσσα με θέμα: 


"Οι Νέες Τεχνολογίες στην Υπηρεσία του Ποδοσφαίρου: Το λογισμικό Τactical Pad στην υπηρεσία του σύγχρονου προπονητή. 3D σχεδιασμός προπονητικών μονάδων & ασκήσεων - 3D ανάλυση προπόνησης & αγώνα.

Στο παρών Webinar θα αναλυθούν σε βάθος όλες οι δυνατότητες του λογισμικού Tactical Pad στην Ελληνική γλώσσα.


Εγγραφές στο παρακάτω Link:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwucu2gqzsjHNdgV4Tpz38TTpxo8u8FgfGJ

Ολοκληρώνοντας την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας θα σας σταλεί το Meeting ID και το Link του σεμιναρίου.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.