Τελευταία Νέα:

Διαβάστε την πρόταση του προέδρου Αριδαίας κ. Ταρασίδη Θεόδωρου


Ο πρόεδρος της Αριδαίας Ταρασίδης Θεόδωρος και τα μέλη της Δ.Κ. Αριδαίας, κατανοώντας της δυσκολίες της κρίσης του κορονοϊού που χτύπησε την χώρα μας και την οικονομική κρίση που επέφερε στα καταστήματα, προτείνει να κλείσει ο πεζόδρομος της Κύπρου από οχήματα σε όλο το μήκος και να παραμείνουν ανοιχτές οι κάθετοι οδοί Αθ. Διάκου και Λοχ. Παπαδοπούλου. 
Να επιτρέπεται συγκεκριμένες ώρες η τροφοδοσία των καταστημάτων και όλο το πεζοδρόμιο να εκμεταλλευτεί από τα καταστήματα για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση και ο πεζόδρομος της Κύπρου να είναι ανοιχτός ΜΟΝΟ για την διέλευση πεζών. 
Το ίδιο να ισχύσει και για την κεντρική πλατεία Αριδαίας. Επίσης προτείνουμε, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο να απαλλαγούν από τα Δημοτικά Τέλη.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.