Τελευταία Νέα:

Ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας


Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει όλους τους δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων όπου η χρέωση των λογαριασμών γίνεται κατά άτομο ότι, μέσα  στο  προσεχές διάστημα  η τεχνική υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας θα προβεί σε τοποθέτηση υδρομετρητών στις μη οικιακές παροχές.

Σημαντικό δε, είναι να σας γνωστοποιήσουμε ότι, με σκοπό την δικαιότερη και ορθολογικότερη τιμολογιακή χρέωση η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας θα προχωρήσει πρώτα σε αναπροσαρμογή του τιμολογίου που ισχύει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2018 , των σταβλικών εγκαταστάσεων.
Σκοπός μας είναι να μην υφίστανται αδικίες εξαιτίας της υπάρχουσας τιμολογιακής πολιτικής προς τους συνδημότες μας και για τον λόγο αυτό όπως προαναφέρθηκε, θα πραγματοποιηθούν αλλαγές.
Τέλος, να σας επισημάνουμε ότι, η κατασκευή και η αποκατάσταση βλαβών στα γεμιστήρια, αποτελεί ευθύνη του Δήμου Αλμωπίας και όχι της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας. Η μόνη υποχρέωση της επιχείρησης είναι να βγάλει την παροχή ώστε ο Δήμος να προχωρήσει στην κατασκευή.
Σας ευχαριστούμε.



 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.