Τελευταία Νέα:

Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού




Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14 Μαΐου θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού 2020, όπως συμβαίνει πριν από κάθε πληρωμή.Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ),μετά τα μεσάνυχτα της 14ης Μαΐου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της δεύτερης διμηνιαίας δόσης για το 2020.
Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, θα πρέπει η αίτηση να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Η αίτηση που έχει αποθηκευθεί προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Η δεύτερη διμηνιαία δόση του 2020 (για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο) θα καταβληθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, όπως έχει καθιερωθεί

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.