Τελευταία Νέα:

Netflix: Η νέα σειρά που θα “τρελάνει” τους τηλεθεατές – Βασίζεται σε bestseller



Η νέα σειρά που ετοιμάζει το Netflix σε συνεργασία με την Fandango στην Ιταλία αναμένεται να “τρελάνει” τους τηλεθεατές.

Πρόκειται για μια σειρά βασισμένη στο «The Lying Life of Adults» του πιο πρόσφατου μυθιστορήματος της Έλενα Φεράντε.

Το βιβλίο, το οποίο έγινε αμέσως bestseller στην Ιταλία μετά την κυκλοφορία του τον Νοέμβριο του 2019, θα κυκλοφορήσει σε 25 χώρες την 1η Σεπτεμβρίου και θα εκδοθεί στα αγγλικά από τις Europa Editions U.S. και UK. 


Η ιστορία ακολουθεί μια νέα γυναίκα, την Τζοβάνα, στη μετάβαση από την παιδική ηλικία στην εφηβεία τη δεκαετία του 1990 σε δύο πόλεις που συνυπάρχουν σε μία, τη Νάπολη της φινέτσας και τη Νάπολη της χυδαιότητας και της υπερβολής.

«Μετακινείται ανάμεσα σε αυτές τις δύο πόλεις, αποπροσανατολισμένη από το γεγονός ότι, είτε είναι πάνω είτε κάτω, καμία πόλη δεν φαίνεται να προσφέρει απαντήσεις ή διαφυγή».

Η Φεράντε ανακηρύχθηκε ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα της χρονιάς του 2016 από το περιοδικό TIME και θεωρείται μία από τους πιο πολυδιαβασμένες και αγαπημένες συγγραφείς του 21ου αιώνα στον κόσμο.
------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.