Τελευταία Νέα:

Άλλο ένα πανό εκπαιδευτικών με ορθογραφικό λάθος «έπιασε» το twitterΗ δεύτερη περίπτωση αφορά φωτογραφία που εντόπισε χρήστης του twitter από πρόσφατη κινητοποίηση των Σωματείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων
Μετά το το πανό των εκπαιδευτικών στο συλλαλλητήριο της Τετάρτης, που περιείχε ορθογραφικό λάθος, ο φωτογραφικός φακός έπιασε άλλο ένα ανορθόγραφο πανό σε άλλη συγκέντρωση εκπαιδευτικών.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, η λέξη που εξόργισε τους χρήστες του twitter ήταν το «απέσυρε» καθώς θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί το «απόσυρε» ως προστακτική ενεστώτα.


Η δεύτερη περίπτωση αφορά φωτογραφία που εντόπισε χρήστης του twitter από πρόσφατη κινητοποίηση των Σωματείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, εναντίον της χρήσης καμερών στις αίθουσες των Σχολείων.

Το λάθος εδώ είναι οφθαλμοφανές: Γράφει «Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσεις»...
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.