Τελευταία Νέα:

Έβρος: Τουρκική κινητικότητα στα σύνορα - Πληροφορίες για συγκέντρωση 6.000 μεταναστών


Σενάρια για δεύτερο κύμα μεταναστευτικών ροών στα ελληνοτουρκικά σύνορα - Πληροφορίες για τουρκική κινητικότητα στην περιοχή της Αδριανούπολης και στην τουρκική πλευρά ύψους του Πετάλου στον Πέπλο καθώς και στα Ύψαλα - Συναγερμός στις ελληνικές αρχές
Την άφιξη λεωφορείων που μεταφέρουν μετανάστες στην περιοχή της Αδριανούπολης επιβεβαιώνουν πληροφορίες που επικαλείται το Ράδιο Έβρος.

Οι πληροφορίες έρχονται εν μέσω σεναρίων ότι οι τουρκικές αρχές προετοιμάζουν δεύτερη απόπειρα πίεσης των ευρωπαϊκών συνόρων εργαλειοποιώντας πρόσφυγες και μετανάστες.

Ήδη, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ελληνικές αρχές έχουν σημάνει συναγερμό με τον μηχανισμό αναχαίτισης της εφόδου να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το evrosonline.gr, εκτός από την περιοχή της Αδριανούπολης, κινητικότητα υπάρχει και στην τουρκική πλευρά ύψους του Πετάλου στον Πέπλο καθώς και στα Ύψαλα.

Το συγκεντρωμένο πλήθος των μεταναστών, μάλιστα, φαίνεται να ξεπερνάει τις 6.000.

Το ταξίδι της ελπίδας μέσω της Αδριανούπολης ξεκινούν και πάλι μετανάστες, αναφέρει δημοσίευμα της Haber Turk.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.