Τελευταία Νέα:

Νέα Πέλλα: Ζαχαροπλάστης ξετρέλανε τους πελάτες του με τις... “Άγριες Μέλισσες”

Μπορείτε να φανταστείτε τον Δούκα γλυκό; Την Λενιώ γεμάτη ζάχαρη; Ένας ζαχαροπλάστης, φανατικός θαυμαστής της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, τους φαντάστηκε και το έκανε πράξη!
Ο Απόστολος Τσομπανάκης διατηρεί ζαχαροπλαστείο στη Νέα Πέλλα. Την περίοδο της καραντίνας, μένοντας στο σπίτι, παρακολούθησε για πρώτη φορά όσα διαδραματίζονται στο χωριό Διαφάνι.

«Μένοντας στο σπίτι, άρχισα να παρακολουθώ και κόλλησα με την σειρά», λέει ο ίδιος.

Αγαπημένος ήρωας του ταλαντούχου ζαχαροπλάστη είναι ο Προύσαλης, ωστόσο ξεκίνησε με τον Θωμά Κυπραίο. Περισσότερο τον δυσκόλεψε η Λενιώ, ο δάσκαλος και ο κοινοτάρχης. Αλλά, με λίγο κόπο παραπάνω, κατάφερε να τους κάνει σχεδόν ίδιους.

Οι γλυκές “Άγριες Μέλισσες” δεν είναι για πούλημα. Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου, είναι ανεκτίμητης αξίας και μόνο για να τις βλέπουν οι πελάτες του καταστήματος.

Μέχρι στιγμής τη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου κοσμούν 18 ήρωες της αγαπημένης σειρά του ΑΝΤ1. Ο Αποστόλης υπόσχεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να συμπληρώσει όλο το καστ…

Δείτε το βίντεο:



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.