Τελευταία Νέα:

Κλείδωσαν το σχολείο για τριήμερο και άφησαν μέσα μαθητές, καθηγήτρια και καθαρίστρια στην Πτολεμαΐδα


Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή 5 Ιουνίου στο 1ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του e-ptolemeos.gr, η τάξη της Α΄ Λυκείου που έκανε μάθημα την τελευταία ώρα του σχολείου – το μοναδικό τμήμα που είχε μάθημα εκείνη την ώρα- είχε μείνει στην τάξη, με μια καθηγήτρια και τέσσερις μαθητές.

Επίσης, στο σχολείο υπήρχε και μια καθαρίστρια, που είχε μείνει πίσω για να καθαρίσει.

Όταν τέλειωσε το μάθημα, όμως, οι μαθητές και η καθηγήτρια, διαπίστωσαν ότι το σχολείο ήταν κλειδωμένο. Η καθαρίστρια δεν είχε κλειδιά, ενώ η άλλη καθαρίστρια που είχε σχολάσει πριν από λίγη ώρα, είχε μεν κλειδιά αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήταν στο σχολείο καθώς είχε σχολάσει.

Στο σχολείο δεν υπήρχε ο διευθυντής, που είχε αποχωρήσει μόλις τρία λεπτά νωρίτερα, ενώ με την αποχώρηση του διευθυντή έφυγε και ο φύλακας, που μάλιστα είχε κλειδώσει και το προαύλιο.

Συνεπώς, οι μαθητές όταν τέλειωσαν το μάθημα διεπίστωσαν ότι είχαν κλειδωθεί μέσα! Προσπάθησαν να βρουν κάποια ανοιχτή πόρτα και τελικά βρήκαν μια πόρτα που άνοιγε από μέσα και μπόρεσαν να βγουν στο προαύλιο.
Ευτυχώς ένας μαθητής είχε μαζί του κινητό, ειδοποιήθηκε ο διευθυντής του σχολείου και επέστρεψε προκειμένου να …ξεκλειδώσει τους μαθητές, την καθηγήτρια και την καθαρίστρια που δεν είχε κλειδιά.

-----------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.