Τελευταία Νέα:

Ευχαριστήριο του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας


     

Έπειτα από όλες τις δυσκολίες που βιώσαμε ως χώρα για υγειονομικούς λόγους, ο ρόλος μας ήταν και παρέμεινε καθοριστικός στον δρόμο της αλληλεγγύης.


Πρώτο μας μέλημα ήταν να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτής της περιόδου. Παρ’όλες τις συγκρούσεις και τις εντάσεις λόγω της κατάστασης καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της επαγγελματικής μας καθημερινότητας.

Για αυτό κυρίως το λόγο θέλω να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό ΟΛΩΝ των υπηρεσιών και των Δομών της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας, που όλο αυτό το διάστημα συνέβαλαν, ακολουθώντας τη λογική και την ομοψυχία τους, ώστε να γίνουν παρεμβάσεις και δράσεις για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, διατηρώντας τη καλή συνεργασία, την υπευθυνότητα, την ευσυνειδησία και τη συνέπεια.

Κύρια ευθύνη όλων μας είναι να προβάλουμε μία δυναμική παρουσία και να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη της φροντίδας μας, της προστασίας μας και της ομοψυχίας μας.



Σας ευχαριστώ…

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α.


Λεμονίδης Γεώργιος



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.