Τελευταία Νέα:

Ταρασίδης Θεόδωρος: Ζητάμε ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ που χαρακτηρίστηκαν πεζόδρομοι


Η Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας, έχοντας δεχτεί πολλά παράπονα από επαγγελματίες καταστημάτων που έχουν πληγεί οικονομικά το τελευταίο διάστημα λόγω του COVID-19 ήρθε η Δημοτική Αρχή με προσωπική της απόφαση να ρίξει την χαριστική βολή.
 Ούτε η Δημοτική Αρχή ούτε ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν θα κατευθύνει, τις προσωπικές ζωές και τις οικογένειες των επαγγελματιών, που καθημερινά δίνουν αγώνα επιβίωσης σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή. 
Σεβόμενοι των προσπαθειών τους για επιβίωση, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας Ταρασίδης Θεόδωρος και τα μέλη συνεδρίασαν και αποφάσισαν: Ζητάμε ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ που χαρακτηρίστηκαν πεζόδρομοι σεβόμενοι την απόφαση του εμπορικού συλλόγου.
 Σε παλαιότερη πρόταση που καταθέσαμε στην Δημοτική Αρχή ο σκοπός μας ήταν, να βοηθήσουμε την οικονομική ανάπτυξη των καταστημάτων λόγω την πανδημίας και όχι για μόνιμη πεζοδρόμηση των οδών. 
Εφόσον αυτό δεν κατέστη δυνατό, ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ την πρόταση αυτή. Επίσης ζητάμε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την πεζοδρόμηση της Αριδαίας που ψηφίστηκε στις 22/5 να αναιρεθεί.
 Να τεθεί εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο για να γίνει ουσιαστική συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους. 
Η παραπάνω απόφαση ψηφίστηκε από τα μέλη της Τ.Κ. με 5 υπέρ και 2 κατά από το επταμελές συμβούλιο.
 Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας θα σταθούν δίπλα στους επαγγελματίες των καταστημάτων με οποιαδήποτε πράξη.

 Με εκτίμηση: 
Ο Πρόεδρος Ταρασίδης Θεόδωρος και τα μέλη της Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.