Τελευταία Νέα:

Πρόεδρος Τ.Κ Αριδαίας Θ.Ταρασίδης : Καλή Επιτυχία στα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις


Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι ολόψυχα σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, την επίτευξη των στόχων τους.

 Η συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι σημαντική υπόθεση που επηρεάζει το μέλλον σας. Παρόλα αυτά όμως σε καμία περίπτωση δεν θα την καθορίσει και για το λόγο αυτό επιβάλλεται προσπάθεια χωρίς άγχος, με καθαρό μυαλό και με πολύ ψυχραιμία. 
Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο καθώς θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στην ζωή σας που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.
 Σας εύχομαι καλή δύναμη, υπομονή όπως και στους γονείς σας που σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, είναι δίπλα σας σε κάθε σας προσπάθεια, αλλά και στους εκπαιδευτές που είναι καθοδηγητές σε κάθε βήμα σας.

 Οι ευχές και οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σας...
 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
 Ο Πρόεδρος 
Ταρασίδης Θεόδωρος 
και τα μέλη της Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.