Τελευταία Νέα:

Νηπιαγωγείο Προμάχων: Στο Διευθύνοντα Σύμβουλό των Κτιριακών Υποδομών ο Διονύσης Σταμενίτης



Συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλό της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Γιάνναρη πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης, με σκοπό να θέσει το ζήτημα της ανέγερσης του Νηπιαγωγείου των Προμάχων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που λόγω κορονοϊού πραγματοποιήθηκε σήμερα και όχι νωρίτερα, συμμετείχε τηλεφωνικά και ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης.
Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της «ΚτΥπ Α.Ε.» να υλοποιηθεί η μελέτη για την ανέγερση Νέου Διδακτηρίου που θα στεγάσει το 2/θέσιο Νηπιαγωγείο Προμάχων είτε από το κρατικούς πόρους είτε από προγράμματα της Περιφέρειας, χρηματοδοτούμενα από κοινοτικούς πόρους. Από την πλευρά του ο κ. Γιάνναρης δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες, αφού πρώτα ο Δήμος Αλμωπίας αποστείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Επιπρόσθετα, στα πλαίσια της συνάντησης ο κ. Σταμενίτης συζήτησε με τον κ. Γιάνναρη ζητήματα κτιριακών υποδομών όλων των σχολικών μονάδων του Νομού Πέλλας, ζητώντας την ενίσχυση του υλικοτεχνικού τους εξοπλισμού αλλά και μεγαλύτερες παρεμβάσεις όπου αυτές χρειάζονται, σε συνεργασία πάντοτε με τις αρμόδιες τοπικές αρχές.

Τέλος, ο Βουλευτής ενημερώθηκε από το Διευθύνοντα Σύμβουλο ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο η υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του 1/θέσιου ολοήμερου Νηπιαγωγείου Πετριάς του Δήμου Σκύδρας. 

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.