Τελευταία Νέα:

Ανοίγουν οι οίκοι ανοχής : Ο κανόνας που θα κόψει… πελατεία


Μεταξύ των επιχειρήσεων που είναι προγραμματισμένο να ανεβάσουν τα… ρολά τους την Δευτέρα 15/6 και να ξεκλειδώσουν τα λουκέτα, είναι οι οίκοι ανοχήςΤο ποιοι θα είναι αυτοί, προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό, όμως ήδη οι υπεύθυνοι προβληματίζονται για έναν που όλα δείχνουν πως θα πρέπει οπωσδήποτε να τηρούν. Αυτός δεν είναι το ραντεβού, αλλά το γεγονός οτι θα πρέπει να κρατούν τα στοιχεία του πελάτη.Ο… πονοκέφαλος των στοιχείων
 Στις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ των υπεύθυνων που λαμβάνουν τις σχετικές αποφάσεις και θα θέσουν τους όρους και τις συνθήκες της επαναλειτουργίας των οίκων ανοχής, το να αφήνει ένας πελάτης τα στοιχεία του είναι πολύ πιθανό να συμβεί, όπως συμβαίνει και σε άλλες επιχειρήσεις διαφορετικού είδους.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να μπορέσει να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών σε περίπτωση ύπαρξης θετικού κρούσματος.

Αν δηλαδή πάει κάποιος που είναι θετικός στον κορωνοϊό, δεν το γνωρίζει και κολλήσει την κοπέλα που εργάζεται εκεί με αποτέλεσμα και εκείνη με την σειρά της να τον μεταδόσει στους πελάτες που είχε μετά, θα πρέπει άπαντες να ειδοποιηθούν προκειμένου να μπουν σε καραντίνα. 


Κάτι που είναι απολύτως λογικό…
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.