Τελευταία Νέα:

Όλα μαζί σε έναν τόπο, με ένα όνομα: Αλμωπία - Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος


Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος η σημερινή, η οποία γιορτάζεται εν μέσω μιας πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε, βιώνουμε την πραγματική ανάγκη του ανθρώπου να εγκαταλείψει τον αστικό, βιομηχανοποιημένο τρόπο ζωής και να βρει καταφύγιο στην φύση.Ο τόπος μας, προσφέροντας την ανέγγιχτη, πρωτόπλαστη φύση, την καθαρότητα της ψυχής του μέσα από την ήρεμη ζωή των κατοίκων του στα πολυάριθμα χωριά του, είναι το ιδανικότερο καταφύγιο ενός απαιτητικού επισκέπτη που θέλει να ξεφύγει, με ασφάλεια, από τη θλιβερή αστική πραγματικότητα.

Η αξία του απλού, του πραγματικού, του πηγαίου, ο διαχρονικός θησαυρός της φύσης, το χρυσάφι της γης χωρίς χρηματιστηριακή τιμή, το άσπιλο και αμόλυντο, το ιατό και ιάσιμο, αυτό που λέει ο Αριστοτέλης, ότι δεν είναι ο γιατρός, η ιατρική εκείνη που θεραπεύει την αρρώστια.


Όλα μαζί σε έναν τόπο, με ένα όνομα: Αλμωπία




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.