Τελευταία Νέα:

Γ. Καρασμάνης: Προχωρά η διαδικασία χορήγησης των 800 ευρώ για τους Δασεργάτες που δεν το έλαβαν


Με αφορμή την αγωνία που εξέφρασαν σε επικοινωνία που είχαν με το Γραφείο μας πολλοί δασεργάτες που δεν έλαβαν το επίδομα ειδικού σκοπού των 800 ευρώ, γίνεται γνωστό ότι η διαδικασία για την χορήγησή του προχωράει κανονικά.

Όπως ακριβώς αναφέρθηκε σε προηγούμενο Δελτίου Τύπου του Γραφείου μας, το συγκεκριμένο βοήθημα θα λάβουν και οι νέοι Δασεργάτες που δεν πήραν το Ειδικό Εποχικό Βοήθημα, αλλά και όσοι προτίμησαν να πάρουν αντί αυτού το 2μηνο επίδομα ανεργίας στα τέλη του 2019. Προς την κατεύθυνση αυτή, με πρόταση του Γιώργου Καρασμάνη ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ορίσθηκε υπεύθυνος των Δασικών Συνεταιρισμών και έχει επωμισθεί την σύνταξη του ονομαστικού καταλόγου των νέων Δασεργατών, προκειμένου αυτός να διαβιβαστεί στα αρμόδια Υπουργεία ώστε να ολοκληρωθεί τεχνοκρατικά ο τρόπος καταβολής του εν λόγω επιδόματος, τόσο στους νέους Δασεργάτες, όσο και σε αυτούς που προτίμησαν να λάβουν το 2μηνο επίδομα ανεργίας στα τέλη του 2019.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.