Τελευταία Νέα:

Σοκαριστικές στιγμές στη Χαλκιδική: Επανέφεραν στη ζωή τρίχρονη που βρέθηκε να επιπλέει σε πισίνα



Ένα κοριτσάκι τριών ετών διέφυγε για λίγα μόνο λεπτά της προσοχής των γονιών του και βρέθηκε να επιπλέει χωρίς αναπνοή και με κεντρική κυάνωση σε πισίνα, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με ανάρτηση του KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές στο facebook, "άμεσα ειδοποιήθηκε το 166 και ο ιδιώτης ιατρός Κωνσταντίνος Λαζαρίδης.

Στο σημείο προσέγγισαν τελικώς δύο γιατροί και νοσηλεύτρια, οι οποίοι ξεκίνησαν Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση. Μετά από μερικούς κύκλους ΚΑΡΠΑ, η μικρούλα ξεκίνησε να αναπνέει και πάλι.

Η αλυσίδα ζωής συνεχίστηκε με την άφιξη εθελοντών Κασσάνδρας, με την προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ, του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Κασσανδρείας και του προσωπικού επειγόντων του Νοσοκομείου Πολυγύρου.

Όσο κι αν προσέχουμε τα παιδιά μας, είναι λογικό πως κάποια στιγμή μπορεί να διαφύγουν της προσοχής μας. Όσο μπορούμε… να σκεφτόμαστε πως το κακό θέλει μόνο λίγα δευτερόλεπτα ή ελάχιστα λεπτά.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται "Ο Κωνσταντίνος Λαζαρίδης είναι γνωστός εκπαιδευτής του Kids Save Lives και της ΕΕΕΠΦ, είναι το τρίτο θύμα ανακοπής που επιστρέφει στη ζωή από τα χέρια του χάρη στην ζωτικής σημασίας ανταπόκριση του και ειδικά χάρη στην τεράστια καρδιά που διαθέτει".

Δείτε την ανάρτηση
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.