Τελευταία Νέα:

Μουταφίδου Δέσποινα: Γιατί να επιλέξετε Personal training για την άθληση σας !



Εάν επιθυμείτε να παραμείνετε σε φόρμα ή εάν προσπαθείτε ακόμα να χτίσετε το summer body για την παραλία, θα πρέπει να αποκομίζετε το μέγιστο από κάθε προπόνησή σας. 

Ως εκ τούτου, ίσως να αναρωτιέστε εάν είναι πιο σωστό να προσλάβετε έναν personal trainer από το να συμμετάσχετε στα ομαδικά προγράμματα του γυμναστηρίου.

Personal training
Η συνεργασία με έναν personal trainer, μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για ανθρώπους που τους είναι πολύ δύσκολο να φτιάξουν και να ακολουθήσουν από μόνοι τους ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

Μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικό, για κάποιον που διαθέτει περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και θέλει να κανονίζει τις ώρες προπόνησης με βάση το πρόγραμμά του και όχι βάσει του πότε είναι διαθέσιμη μια τάξη.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

1. Μπορείτε να βασιστείτε σε ένα ιδιαίτερα εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης.

Ο προπονητής σας μπορεί να εξετάσει τις επιθυμίες σας και να κρίνει τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς με βάση το τρέχον επίπεδο φυσικής σας κατάστασης, αλλά και τους στόχους σας.

2. Αναπτύσσετε μια ιδιαίτερη σχέση με τον εκπαιδευτή σας.

Ένα ο προπονητής έχει κερδίσει το σεβασμό σας, θα θέλετε να τον κάνετε περήφανο με τις επιδόσεις σας, οπότε θα προσπαθείτε και περισσότερο. Εάν υπάρχει μια καλή σχέση, θα πηγαίνετε πιο ευχάριστα για προπόνηση.

3. Ένας personal trainer θα σιγουρευτεί ότι θα δώσετε το 100%.

Εάν θέλετε τα καλύτερα αποτελέσματα στο συντομότερο χρονικό διάστημα, έχοντας κάποιον εκεί για να σας παρακινήσει, μπορείτε να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.