Τελευταία Νέα:

Νέο βρέφος με κορωνοϊό μετά το βρέφος 3 μηνών στην Έδεσσα


Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ένα βρέφος 28 ημερών στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος ανέβασε πυρετό και μεταφέρθηκε στο Παπαγεωργίου, όπου υπεβλήθη στο τεστ.

Το αγοράκι είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, το οποίο είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των γονιών του παιδιού, οι οποίοι υποβλήθηκαν επίσης σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι χθες βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό ένα βρέφος 3 μηνών στην Έδεσσα. Η διάγνωση έγινε τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα και για τους γονείς του. Σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό εμφανίζει καλή κατάσταση και νοσηλεύεται.

Επιπλέον, χθες, γέννησε ένα αγοράκι μια γυναίκα θετική στον κορωνοϊό στη Γ' Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Η γυναίκα είναι 37 ετών, πρωτοτόκος, βρισκόταν στην 37η+5 εβδομάδα κύησης και παρακολουθείτο στη Α' Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική ΕΚΠΑ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα».

Εν τω μεταξύ, διασωληνωμένη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ η 17χρονη που νόσησε από κορωνοϊό. Τη διασωλήνωσή της ανακοίνωσε το Σάββατο ο ΕΟΔΥ. Η κοπέλα νοσηλευόταν από την Παρασκευή στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ με την κατάσταση της να παρουσιάζει επιδείνωση και τους γιατρούς να κρίνουν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 17χρονη δεν ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.