Τελευταία Νέα:

Γ. Καρασμάνης:Καταβάλλεται το επίδομα των 800 ευρώ στους Δασεργάτες


Από τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση και Οικονομικών Θοδωρή Σκυλακάκη, υπογράφηκε η Κοινή Απόφαση με την οποία χορηγείται το ¨επίδομα ειδικού σκοπού¨ των 800 ευρώ στου δασεργάτες που δεν το έχουν πάρει (όπως, οι νέοι δασεργάτες που δεν έλαβαν το εποχικό βοήθημα, αλλά και όσοι προτίμησαν να πάρουν αντί αυτού το δίμηνο επίδομα ανεργίας στα τέλη του 2019. 

Η σχετική απόφαση, που πάρθηκε μετά τις αλλεπάλληλες και επίμονες παρεμβάσεις Καρασμάνη, δημοσιεύτηκε ήδη στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ), και ο ονομαστικός κατάλογος των δικαιούχων που είχε συνταχθεί από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση και Γιάννη Σέλκο, και είχε διαβιβαστεί στην αρμόδια Γενική Γραμματέα Άννα Στρατηνάκη, εστάλη στην ¨ΕΡΓΑΝΗ¨ ώστε να ξεκινήσουν οι πληρωμές.

 Οι δικαιούχοι δασεργάτες θα πρέπει από την Δευτέρα να υποβάλλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: supportemployees.services.gov.gr

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.