Τελευταία Νέα:

Θεοδώρα Τζάκρη: Μήνυμα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις


Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσες και όσους πετύχατε την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η φετινή χρονιά, που ταυτίστηκε με την επέλαση της πανδημίας και οι καινοφανείς συνθήκες εντός των οποίων κληθήκατε να προσπαθήσετε, να διαγωνιστείτε και τελικά να επιτύχετε, δίνουν μια πρόσθετη συμβολική αξία στο, ήδη, τεράστιο επίτευγμά σας. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και σε όλους εσάς που προσπαθήσατε σκληρά, μα δεν καταφέρατε να εισαχθείτε σε κάποια Σχολή. Μην εγκαταλείψετε τα όνειρά σας.
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι μπροστά σας και περνά μέσα από τη συνέχιση της προσπάθειας. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους καθηγητές και τις καθηγήτριες, τους γονείς, που για ακόμα μια σχολική χρονιά εργάστηκαν σκληρά και κατάφεραν να φτάσουν στο τέλος αυτής της δύσκολης διαδρομής, κάνοντάς μας περήφανους, για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια σε όλους! Με το καλό, το νέο ξεκίνημα.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.