Τελευταία Νέα:

Με υπογραφή Δημήτρη Δινελεκίδη το νέο τραγούδι του Δημήτρη Νέζη


Το 2020 μπορεί να είναι μία απαιτητική και διαφορετική χρονιά για όλη την ανθρωπότητα, όταν όμως η τέχνη σε "καλεί" το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίζεις ασταμάτητα τον δρόμο προς την επιτυχία! 


Μετα το "χαρτί καμένο", ο Δημήτρης Νέζης σε μία έξαρση δημιουργικότητας μας παρουσιάζει ακόμα ένα καινούργιο καλοκαιρινό hit που θα μας ξεσηκώσει & θα μας παρασύρει σε dance oriental ρυθμούς, ...υπενθυμίζοντας μας όμως και την ανθρώπινη μας υπόσταση, που έχει και τις αδύναμες, εκρηκτικές της εκφάνσεις ! 
Όσο ο πλανήτης βρίσκεται εν βρασμώ... ριζικών αλλαγών, ο Δημήτρης Νέζης μας παρουσιάζει το δεύτερο single (από το επερχόμενο άλμπουμ του), με τίτλο " Εν βρασμώ ψυχής", σε μουσική Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου & στίχους Δημήτρη Δινελεκίδη, σε ένα βίντεοκλίπ σκηνοθετημένο από τον μετρ του είδους, Μike Digicam (nightstories.gr). 

Ακούστε το :



Εμείς να ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδο!!!
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.