Τελευταία Νέα:

Ενέργειες Λάκη Βασιλειάδη μετά τη νέα καταστροφή από ακραία καιρικά φαινόμενα


Νέες καταστροφές καταγράφηκαν από τα χθεσινά ακραία καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν στην Πέλλα. 
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε σήμερα με την προϊσταμένη του Υποκαταστήματος Βέροιας του ΕΛΓΑ, κα. Μ. Παππά η οποία τον ενημέρωσε πως κλιμάκια του Οργανισμού έχουν ήδη ξεκινήσει τις επισημάνσεις και κάποιες αναγγελίες. 
Επιπλέον ο Βουλευτής επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Α. Λυκουρέντζο, αλλά και με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μ. Βορίδη, τον οποίο και ενημέρωσε για την καταστροφή. 
Ο Βουλευτής δήλωσε σχετικώς: «Δυστυχώς, η κακοκαιρία χτύπησε και πάλι περιοχές του Δήμου Πέλλας, της Σκύδρας και της Αλμωπίας, με έντονη ανεμοθύελλα και κατά τόπους ισχυρή χαλαζόπτωση. Από το πρωί σήμερα επισκέφτηκα και εγώ περιοχές που επλήγησαν, όπου οι παραγωγοί μου έδειξαν τις επιπτώσεις σε πολλές καλλιέργειες τους, τόσο σε δέντρα, όσο και σε φυτά. Επίσης, η ανεμοθύελλα κατέστρεψε και φυτικό κεφάλαιο, αλλά και υποδομές σε Τοπικές Κοινότητες. 

Ζήτησα από όλους τους αρμόδιους την κατά το δυνατό συντομότερη ολοκλήρωση των επισημάνσεων, των αναγγελιών των δηλώσεων και των εκτιμήσεων, σε όλες τις πληγείσες περιοχές, ώστε οι παραγωγοί να αποζημιωθούν με δίκαιο τρόπο.»

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.