Τελευταία Νέα:

Δημήτρης Γιάννου για τον κορονοϊό: Όχι πανικός ούτε εφυσηχασμόςΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΦΥΣΗΧΑΣΜΟΣ!

Όλοι μας έχουμε πλέον συνειδητοποιήσει ότι ο κορωνοϊός δεν μας έχει ξεχάσει… Βρίσκεται εδώ και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε! Για την αντιμετώπισή του απαιτείται από όλους μας να λαμβάνουμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και, κυρίως, να επιδεικνύουμε αίσθηση ευθύνης!

Το σίγουρο είναι ότι αυτή την πρόκληση πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Είναι ανώφελο - αλλά και επιζήμιο - να στοχοποιήσουμε συμπολίτες μας και επιχειρήσεις.

 Επιμένω, αυτή τη μάχη θα την δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Από την πλευρά του ο Δήμος Έδεσσας συνεχίζει τις απολυμάνσεις κοινόχρηστων χώρων, οι οποίες θα εντατικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Καλώ όλους τους συνδημότες να εφαρμόζουν με αυστηρότητα τα μέτρα προστασίας, όχι από τον φόβο του πιθανού προστίμου, αλλά από αίσθηση ευθύνης απέναντι στην κοινωνία.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.