Τελευταία Νέα:

Επίθεση με βιτριόλι: «Θέλω να δώσω απαντήσεις»


Έτοιμη να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των ανακριτών δηλώνει η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Τρεις μήνες μετά την αποτρόπαια πράξη, η κατηγορούμενη -σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star- δηλώνει: «επιφυλάσσομαι να ζητήσω στο επόμενο διάστημα να με καλέσετε και να δώσω απαντήσεις στις ερωτήσεις. Θέλω να μελετήσω προσεκτικά όλα τα στοιχεία της υπόθεσης».

Ο δικηγόρος της 35χρονης δηλώνει πως υπάρχουν πολλά στοιχεία ακόμη που θα προστεθούν στη δικογραφία με κυριότερο το από πού ή ποιον προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.

H 35χρονη, η οποία βρίσκεται απομονωμένη στις φυλακές της Θήβας και δέχεται επισκέψεις μόνο από στενούς της συγγενείς, έχει πληροφορηθεί ότι η 34χρονη κοπέλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από 84 ημέρες νοσηλείας και πολλές χειουργικές επεμβάσεις.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.