Τελευταία Νέα:

Πώς να μαυρίσετε εύκολα και γρήγορα



Πολλοί θα ξεκινήσετε τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές κι εκτός από την επιθυμία για χαλάρωση και ξεκούραση από τους καθημερινούς ρυθμούς, είναι να απολαύσετε και τα καλοκαιρινά σας μπάνια. Μαζί και να αποκτήσετε το bronze ηλιοκαμένο χρώμα.
Εσείς, λοιπόν, που επιθυμείτε εύκολο και γρήγορο μαύρισμα, δείτε παρακάτω κάποια tips:

Κάντε δραστηριότητες στον ήλιοΓια να μαυρίσετε δεν είναι απαραίτητο να κάτσετε απλά σε μια ξαπλώστρα με τις ώρες. Μπορείτε να κάνετε άλλες δραστηριότητες, όπως ένα θαλάσσιο σπορ και δουλειές στον κήπο ή το μπαλκόνι.

Βάλτε το κατάλληλο αντηλιακόΚαλύτερα να επιλέγετε αντηλιακό με δείκτη προστασίας 30 αντί για SPF50 (φιλτράρει το 97% των ακτίνων UVB). Σε περίπτωση που είστε σκουρόχρωμοι, τότε χρειάζεστε ένα αντηλιακό με SPF15.

Μην κάνετε απολέπισηΓια να κρατήσει το μαύρισμα σας πρέπει να αποφύγετε το scrub, καθώς θα αφαιρέσει το ανώτερο στρώμα των μαυρισμένων κυττάρων του δέρματος και θα φέρει στην επιφάνεια τα νέα λευκά κύτταρα

Επιλέξτε κατάλληλες τροφέςΈρευνες έχουν δείξει ότι υπάρχουν τροφές που βοηθούν στο μαύρισμα όταν τις καταναλώνουμε. Καρότα, βερίκοκα και ξηροί καρποί ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.