Τελευταία Νέα:

Λ. Βασιλειάδης:Ενισχύεται με ειδική μονάδα η αστυνόμευση στην Κρύα Βρύση-Ενισχύεται με αλεξίσφαιρα η Αστυνομική Διεύθυνση ΠέλλαςΟ Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου συζήτησαν, σε εξαιρετικό κλίμα, για σειρά θεμάτων που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Βασιλειάδης έθεσε εκ νέου στον Υπουργό το ζήτημα της άδικης υποβάθμισης με το ΦΕΚ A 14/2017 των πρώην Αστυνομικών Τμημάτων Κρύας Βρύσης και Άρνισσας στους Αστυνομικούς Σταθμούς Κρύας Βρύσης και Βεγορίτιδας αντίστοιχα. Τόνισε ότι η απόφαση αυτή του 2017 έχει επιδράσει αρνητικά στο αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής και ζήτησε τη μετατροπή τους από σταθμούς τάξης σε γενικής αρμοδιότητας.
Ο Υπουργός υποσχέθηκε ότι με δική του πρωτοβουλία θα ενισχυθεί άμεσα η αστυνόμευση στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης, με ειδική μονάδα που θα επιτρέψει τη διεύρυνση του φάσματος των περιστατικών στα οποία θα μπορούν να ανταποκριθούν τα στελέχη, ώστε να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.
 Από την πλευρά του ο Βουλευτής ζήτησε την επανεξέταση, σε επόμενη σχετική αναδιοργάνωση, της εκ νέου αναβάθμισης των Αστυνομικών Σταθμών Κρύας Βρύσης και Βεγορίτιδας, σε Τμήματα, ώστε να διευρυνθούν περαιτέρω οι αρμοδιότητές τους.
Επιπροσθέτως, ο Λάκης Βασιλειάδης αναφέρθηκε σε ελλείψεις εξοπλισμού που παρατηρούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας και συγκεκριμένα ζήτησε την ενίσχυσή της με νέα περιπολικά οχήματα και αλεξίσφαιρα γιλέκα για το προσωπικό. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι οι ελλείψεις σε αλεξίσφαιρα γιλέκα θα καλυφθούν άμεσα.
Αναφορικά με τα περιπολικά οχήματα, διαβεβαίωσε τον Βουλευτή ότι η Πέλλα θα είναι στις περιοχές με προτεραιότητα στην επόμενη προμήθεια οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.