Τελευταία Νέα:

Συνεχίζει τις εκπλήξεις στις μεταγραφές ο Π.Α.Σ Ξιφιανής



Διπλό μεταγραφικό μπαμ για τον Π.Α.Σ Ξιφιανής. 


Σε δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του προχώρησε ο Π.Α.Σ Ξιφιανής. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Άκη Μονογενίδη και του Χρήστου Γρηγορίου. 
Ο Π.Α.Σ Ξιφιανής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Άκη Μονογενίδη και του Χρήστου Γρηγορίου. Ο Άκης Μονογενίδης αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού μέσου με παρουσία σε ανώτερες κατηγορίες και σε ομάδες όπως ο Αλμωπος Αριδαίας ο Όλυμπος Αψάλου η Θύελλα Σαρακηνών στον ΑΣ Πρόμαχοι στην Δόξα Εξαπατάνου Στον Πολυκαρπιακό και στον Εθνικό Αριδαίας. 

Ο Χρήστος Γρηγορίου αγωνίζεται στις δυο θέσεις των μπάκ έχει υπηρετήσει τις ομάδες του Εθνικού Αριδαίας όπου υπήρξε επί χρόνια ο αρχηγός της ομάδας , επίσης έχει αγωνιστή στην Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Π.Α.Σ και τους ευχόμαστε να έχουν πάνω από όλα υγεία , επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.