Τελευταία Νέα:

Διονύσης Σταμενίτης: «Συγχαρητήρια στους μαθητές που πέτυχαν το στόχο τους»


Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. 


Με τη σημερινή τους επιτυχία δικαιώνουν τους κόπους και τις προσπάθειες μιας απαιτητικής χρονιάς. Να μην ξεχνάμε ότι οι φετινοί υποψήφιοι είχαν να αντιμετωπίσουν και τις πρωτόγνωρες δυσκολίες που έφερε μαζί της η υγειονομική κρίση και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την υπομονή και την πειθαρχία που επέδειξαν, καταφέρνοντας να ξεπεράσουν και αυτόν τον σκόπελο. 
Στις αυριανές φοιτήτριες και στους αυριανούς φοιτητές εύχομαι κάθε επιτυχία και πρόοδο στις σπουδές και στους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά τους. Το παράδειγμα της σημερινής τους επιτυχίας να τους οδηγεί πάντοτε σε νέες κατακτήσεις! 
Σε όλα τα παιδιά που δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν το στόχο τους εύχομαι καλή συνέχεια και να μην ξεχνάνε ότι η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ. Η ζωή είναι μπροστά γεμάτη προκλήσεις. Να συνεχίσουν με περισσότερο πείσμα και πίστη στις δυνάμεις τους και οι επιτυχίες δεν θα αργήσουν να έρθουν!
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.