Τελευταία Νέα:

Γιάννης Σηφάκης : Ξεκίνησε η επισκευή του κτιρίου για την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ΑΜΕΑ στην Αριδαία


Η παραχώρηση του κτιρίου απο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στον Δήμο Αλμωπίας και η χρηματοδότηση του έργου έγινε επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης και της θητείας μου ως Βουλευτού Πέλλας. 
Το έργο βοηθά στην αντιμετώπιση του εξαιρετικά ευαίσθητου θέματος και στην αγωνία των γονέων και επιμελητών ΑΜΕΑ για την τύχη των παιδιών τους μελλοντικά, ιδιαίτερα αυτών που δεν έχουν άλλες βοήθειες. Η προηγούμενη κυβέρνηση απέδειξε την κοινωνική της ευαισθησία πολλές φορές και στην Πέλλα.

Ο Δήμος Αλμωπίας αιτήθηκε και υποστήριξε τεχνικά και με αποφάσεις του την παραχώρηση του κτιρίου και την χρηματοδότηση του έργου.
Η αναγνώριση της συμβολής μου από την πρόεδρο του συλλόγου γονέων ατόμων με ειδικές ανάγκες Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Χριστίνα Χατζηανδρέου ( σύλλογος που τόσα έχει προσφέρει διαχρονικά στην κοινωνικοποίηση των ΑΜΕΑ κυρίως και στην ίδρυση υποδομών) μέσω των social media είναι η απολαβή κάποιου επαγγελματία που υπηρέτησε το πολιτικό σύστημα για να αφήσει κάτι πίσω του και όχι για να αναπαράγει τις θητείες του μέσω της εξυπηρέτησης εκλογικής πελατείας θεωρώντας δουλειά το βουλευτιλίκι...


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.