Τελευταία Νέα:

Η αλήθεια: Λογαριασμός του Instagram δείχνει πώς είναι οι influencers χωρίς φίλτρα και επεξεργασία


Είναι κοινό μυστικό πως οι περισσότεροι χρήστες των social media επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους πριν τις ανεβάσουν στο διαδίκτυο. 

Απλός κόσμος, celebrities και influencers χρησιμοποιούν μία αρκετά μεγάλη γκάμα φίλτρων αλλά και Photoshop προκειμένου να φαίνονται στις φωτογραφίες τους... τέλειοι. Όμως, κάποιοι χρήστες, κυρίως, του Instagram μερικές φορές το παρακάνουν με τα φίλτρα και την επεξεργασία και γίνονται κυριολεκτικά αγνώριστοι, καθώς διαφέρουν κατά πολύ από τις αρχικές λήψεις.

Ένας λογαριασμός λοιπόν στο Instagram, με το όνομα «Beauty False», που έχει έδρα τη Ρωσία, δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες influencers, με τον τίτλο «Instagram εναντίον πραγματικότητας». Με αυτό τον τρόπο, θέλει να δείξει πως αρκετοί είναι εκείνοι που αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική τους εμφάνιση στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν στο διαδίκτυο. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός, ανεβάζει επεξεργασμένες φωτογραφίες celebrities και influencers και τις συγκρίνει με μία «φυσική» φωτογραφία του ίδιου ατόμου.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις αναρτήσεις που δείχνουν τη φυσική αλλά και την επεξεργασμένη ομορφιά του ίδιου προσώπου:


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.