Τελευταία Νέα:

Ανακοίνωση Αγιασμού στο Γυμνάσιο Φούστανης για το σχολ. έτος 2020-2021


Αγαπητοί μας γονείς

 Ο Αγιασμός για το σχολικό έτος 2020-2021 στο Γυμνάσιο Φούστανης, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στον χώρο της αυλής του σχολείου με τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές . 
Στη συνέχεια ο ιερέας θα ευλογήσει τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και όλους τους χώρους της σχολικής μονάδας. Μετά τον αγιασμό, οι μαθήτριες και οι μαθητές μας, θα παραλάβουν τα βιβλία τους για το νέο σχολικό έτος και θα αποχωρήσουν, περίπου, στις 12:00 μ. μ. 
Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει, στις 07.45 με 08.15 το πρωί, με τα μέσα μεταφοράς όπως γίνεται κατά την διάρκεια του σχολικού έτους, (Λεωφορεία του ΚΤΕΛ και ΤΑΞΙ για τους μαθητές από την τοπική κοινότητα του Αρχαγγέλου). Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει πάλι με τα μέσα μεταφοράς στις 12.00 μ.μ. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο χωρίς τσάντες. Τα βιβλία θα είναι, με επιμέλεια τοποθετημένα σε πλαστική σακκούλα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.