Τελευταία Νέα:

Φώτο: "Δημοτικό σχολείο Ριζοχωρίου εν έτη 2020"


"Δημοτικό σχολείο Ριζοχωρίου εν έτη 2020" ήταν ο τίτλος του email που λάβαμε από αναγνώστη μας συνοδευόμενο από τρεις φωτογραφίες. Φωτογραφίες που αποτυπώνουν την περίφραξη του δημοτικού σχολείου Ριζοχωρίου  χωρίς σύρμα και μάλιστα από την μεριά του κεντρικού δρόμου.



Ο Αναγνώστης τονίζει ότι στα διαλείμματα τα παιδιά κατευθύνονται σε εκείνη την τοποθεσία με κίνδυνο κάποιο να βγει στον κεντρικό δρόμο και να δημιουργηθεί ατύχημα - δυστύχημα.
Ο χώρος έχει καθαριστεί με μηχανήματα του δήμου εδώ και ένα μήνα περίπου και έτσι φάνηκε η μη ύπαρξη της περίφραξης με την υπόσχεση ότι άμεσα θα διορθωθεί η περίφραξη.
Τα σχολεία όμως άνοιξαν και ακόμη η περίφραξη παραμένει όπως ήταν δηλαδή αόρατη!! όπως μας γράφει χαρακτηριστικά!

Εμείς ως Almopia24 πήγαμε στον χώρο του δημοτικού σχολείου Ριζοχωρίου και διαπιστώσαμε ότι όντως ένα μεγάλο τμήμα της περίφραξης δεν υπάρχει - και χρήζει άμεσης τοποθέτησης συρμάτινου πλέγματος- όπως θα δείτε και στις εικόνες με αποτέλεσμα τα παιδιά να έχουν εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ατύχημα από διερχόμενα αυτοκίνητα.






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.