Τελευταία Νέα:

Δήμος Αλμωπίας: διευκρινήσεις σχετικά με τις προσλήψεις των 72 ωφελουμένων κοινωφελής εργασίας


Ενημερώνοντας τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Αλμωπίας, και προς απόκρουση ψευδών ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων αναφέρουμε ότι, η πρόσληψη των 72 ωφελούμενων προσώπων της Δημόσιας Πρόσκλησης (δυνάμει της με αρ.πρωτ. 15001/1101/01/09.2020 Απόφασης Δημάρχου) πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Τούτο καθώς οι ωφελούμενοι προσκόμισαν τα δικαιολογητικά έγγραφά τους εντός του μήνα Αυγούστου (δηλαδή από 9η έως 28η Αυγούστου 2020) και πρέπει εντός προθεσμίας 30 ημερών να ολοκληρωθεί η διαδικασία των προσλήψεων. 
Προκειμένου να μην προκληθούν προβλήματα με τη μισθοδοσία των νεοπροσλαμβανομένων, κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, η κατάσταση μισθοδοσίας πρέπει να εκδίδεται για ολόκληρο το μήνα εξαιρέθηκε η μισθοδοσία αυτών που θα απασχοληθούν στη Μαθητική Εστία, η οποία επίκειται να λειτουργήσει από την 14η Σεπτεμβρίου 2020.

Τα παραπάνω καθιστούμε γνωστά προς επίρρωση των αναληθών δημοσιευμάτων και κατευθυνόμενων ανώνυμων σχολίων που δε σκοπούν στην αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση των δημοτών και κατοίκων, αλλά εκκινούν από μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.