Τελευταία Νέα:

Γιαννιτσά: “Ήξεραν ότι έχουν κορονοϊό και πήγαιναν στο εργοστάσιο για δουλειά”!


Αυτό καταγγέλλει εργαζόμενη του εργοστασίου κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά, η οποία κόλλησε κορονοϊό, όπως και δεκάδες άλλοι συνάδελφοί της.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, η εταιρεία λάμβανε μέτρα μεν αλλά… κάποιοι επέμεναν να πηγαίνουν στη δουλειά με κορονοϊό για να μη χάσουν τα μεροκάματα.

“Κάποιοι εργαζόμενοι ήξεραν ότι έχουν τον ιό και απλά συνέχισαν να εργάζονται… Από τη στιγμή που είναι ιός, ό,τι μέτρα και να λάβεις… Ό,τι μέτρα και να λάβουμε από τη στιγμή που ο άλλος νοσεί πρέπει να μείνει στο σπίτι του. Είναι ανευθυνότητα”.


Την ίδια ώρα, αίσθηση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για άρνηση κάποιων στα Γιαννιτσά, να κάνουν τεστ κορονοϊού!

Παρά τα 46 κρούσματα του ιού που έχουν καταγραφεί στο προσωπικό της κονσερβοποιίας, κάποιοι αρνούνται να κάνουν το τεστ, με αποτέλεσμα η ανησυχία να εντείνεται. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πήγε να πάρει δείγματα από 15 άτομα και οι 10 αρνήθηκαν να κάνουν το τεστ!

Θυμίζουμε ότι στη μονάδα, απασχολούνται περίπου 680 εργαζόμενοι, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι εποχικοί και μετακινούνται μαζικά με λεωφορεία στους νομούς Κιλκίς, Ημαθίας, Πιερίας και Θεσσαλονίκης. Στο επίκεντρο των ελέγχων ωστόσο, βρίσκονται η Γουμένισσα, τα Γιαννιτσά και η Κατερίνη.

Πάντως, υπό το βάρος των εξελίξεων, το εργοστάσιο διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία του…

Πηγή: MEGA













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.