Τελευταία Νέα:

Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη σε σχολικές δομές ειδικής αγωγής στα Γιαννιτσά


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης, μέσα στην ατυχή συγκυρία της μη λειτουργίας των σχολείων, επισκέφτηκε σήμερα το Ειδικό Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Γιαννιτσών. Ο Λάκης Βασιλειάδης συνομίλησε με τους διευθυντές και μέρος του διδακτικού προσωπικού των σχολικών μονάδων για το βαθμό ετοιμότητας και τυχόν ελλείψεις που υπάρχουν σε κτιριακό, υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό.

Ο Βουλευτής βρίσκεται σε συχνή επαφή με γονείς παιδιών ΑμεΑ και με ιδιαίτερες μαθησιακές ικανότητες. Γνωρίζει, στο βαθμό που του επιτρέπεται, τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι οικογένειες αυτές. Η πρόσβαση σε εξειδικευμένες και αξιόπιστες σχολικές μονάδες για τα παιδιά αυτά είναι απόλυτης σημασίας.

Όπως ανέφερε ο Λάκης Βασιλειάδης στους συνομιλητές του, η Πολιτεία οφείλει να είναι δίπλα στις οικογένειες με ΑμεΑ, ειδικότερα όταν πρόκειται για παιδιά. Η κατάσταση στα Γιαννιτσά χρήζει βελτίωσης σε πολλά σημεία.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε πλήρως από τους αρμοδίους, ώστε να μπορέσει να συντονίσει τις παρεμβάσεις του με τις ανάγκες των μονάδων.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.