Τελευταία Νέα:

Έναρξη τμήματος Ρυθμικής ΦΟΑ


Μετά από μία μεγάλη περίοδο αναμονής, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των προπονήσεων της ρυθμικής και αισθητικής γυμναστικής της περιόδου 2020-2021, για ηλικίες 4-16 ετών, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου!


Η τεράστια περυσινή επιτυχία αυτού του τμήματος του ΦΟΑ, το οποίο αριθμούσε περισσότερα από 130 κορίτσια και η έντονη επιθυμία αθλητριών και γονέων να συνεχίσουν και φέτος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του.

Ωστόσο δε θα βρισκόμασταν σε αυτήν τη θέση αν δεν υπήρχε ο σύλλογος της «Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας» ο οποίος μας παραχώρησε την αίθουσά του.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά την «Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας» γιατί δέχτηκε και «άνοιξε τις πόρτες της» σε δεκάδες παιδιά του ΦΟΑ, παιδιά της Αλμωπίας, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να ξαναζήσουν τη χαρά αυτού του αθλήματος. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να στηριζόμαστε σε συμπολίτες μας με τις ίδιες ευαισθησίες και τους ίδιους στόχους και με γνώμονα πάντοτε το καλό των παιδιών μας.

Τις ημέρες Τρίτη 15, Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020, και τις ώρες 4:00μμ - 7:00μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας θα

πραγματοποιούνται οι εγγραφές των αθλητριών.

Σας περιμένουμε και φέτος, για να συνεχίσουμε την ίδια όμορφη διαδρομή στα αθλήματα της ρυθμικής και αισθητικής γυμναστικής τα οποία δίνουν την ευκαιρία στα κορίτσια να εξοικειωθούν με την άσκηση, να αναπτύξουν νέες σωματικές δυνατότητες, να αποκτήσουν χάρη, αρμονία και έκφραση στην κίνηση, ευλυγισία και νευρομυική συναρμογή.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το 1ο Δημοτικό Αριδαίας, το διευθυντή, κ. Σωκράτη Κωτόπουλο, το διδακτικό προσωπικό και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, καθώς και τη Σχολική Πρωτοβάθμια Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία κατά την πρώτη χρονιά λειτουργίας του τμήματος της Ρυθμικής, 2019-2020.

Τηλέφωνα πληροφοριών:
Μπεκίρη Άννα: 694 3900082

Αρβανίτου Έφη: 693 8904235

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.