Τελευταία Νέα:

Με σημαντικές διακρίσεις ο ΑΣ ΑΡΡΙΔΑΙΟΣ στην τοξοβολία


Ο Σύλλογός μας ΑΣ ΑΡΡΙΔΑΙΟΣ συνεχίζοντας την πορεία του και συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της ΕΟΤοξοβολίας,έλαβε μέρος στους αγώνες Ανοιχτού Χώρου που διεξήχθησαν την 26 Σεπ 2020 στην Θεσσαλονίκη στο Γήπεδο CAMPUS ΣΕΦΑΑ ΘΕΡΜΗΣ. Στην Α΄Βάρδια ο αθλητής μας ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ αγωνίστηκε γιά πρώτη φορά στα 70 μέτρα Β΄κατηγορίας Ανδρων και με την επίδοσή του,όχι μόνο ανέβηκε στην Α΄κατηγορία,αλλά κέρδισε και το δικαίωμα συμμετοχής του στους Προκριματικούς Αγώνες του Πρωταθλήματος Α.Χ. & ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2020 της 27 ΣΕπ. 
Στην Β΄Βάρδια συμμετείχαν οι ΜΑΡΙΑ ΦΑΦΚΑ 30μέτρα Γυναικών,η οποία συνεχίζοντας την "συλλογή" μεταλλίων κατέκτησε την Δεύτερη θέση κερδίζοντας Ασημένιο Μετάλλιο.
 Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ 30μέτρα Ανδρών, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία,κατέκτησε την Πέμπτη θέση βελτιώνοντας την ατομική του επίδοση κατά 70 πόντους.
 Ο "μικρός" μας ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΔΑΣ 25μέτρα Παμπαίδων,"πλούτισε κι αυτός την "συλλογή"του κερδίζοντας το Ασημένιο Μετάλλιο κατακτώντας την Δεύτερη θέση. 
Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε 
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!!!! 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.