Τελευταία Νέα:

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ | ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ: ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ




Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας με καθημερινές προπονήσεις στο καταπράσινο γήπεδο της Αψάλου υπό την επίβλεψη του τεχνικού τιμ, με επικεφαλής τον προπονητή Γιώργο Τυριακίδη, τον γυμναστή και άμεσο συνεργάτη του Γιώργο Σγούρδα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Άρη Χρήστου.
Παρά την σχετική απογοήτευση που υπάρχει για τις αποφάσεις των υπευθύνων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η ομάδα συνεχίζει το έργο της απρόσκοπτα και πιστή στο πλάνο της για την δημιουργία μια δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας που θα φανεί αντάξια των προσδοκιών των φίλων του Αλμωπού Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ.

Την Κυριακή η ομάδα μας ταξιδεύει στην συμπρωτεύουσα, για να αναμετρηθεί με τον ΠΟ Τρίγλιας, σε ένα αξιόπιστο τεστ με την ομάδα της Χαλκιδικής που θα αποτελέσει και αντίπαλο στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ την Τετάρτη θα ταξιδέψει στα Κουφάλια για να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον τοπικό ΠΑΟ που είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος και δυνατός.

Απόντες θα είναι οι Άγγελος Μουτζούρης, Γιώργος Κιουλτζόπουλος και Βασίλης Αμαραντίδης, που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.