Τελευταία Νέα:

Ξανά - Κλείσιμο των σχολείων : Υπευθυνότητα δύσκολα μπορεί να την κάνει κάποιος πράξη!


Σε αυτή την χώρα η υπευθυνότητα είναι μια λέξη τελικά που δύσκολα μπορεί να την προφέρει κάποιος πόσο μάλιστα να την κάνει και πράξη..

Το ουσιαστικό ευθύνη δηλώνει την υποχρέωση που έχει κάποιος να δίνει λόγο για τις ενέργειές του, να λογοδοτεί για ό,τι ενδεχομένως συμβεί, να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα ή τις αρμοδιότητες που έχει αναλάβει.

Το ουσιαστικό υπευθυνότητα, από την άλλη πλευρά, δηλώνει το αίσθημα ευθύνης, τη συναίσθηση της ευθύνης, την απόλυτη επίγνωση και συνείδηση των υποχρεώσεων.


Περιμένανε λοιπόν οι υπεύθυνοι που κρίνουν το επιδημιολογικό φορτίο να έρθει 10 το βράδυ παραμονές της ημέρας που θα ανοίξουν τα σχολεία , - τα οποία τα κλείσανε αφού φέρανε σε σύγχυση ολόκληρο τον νομό καθώς βγαίναν υπεύθυνες ανακοινώσεις κάθε 1 ώρα από δημάρχους και βουλευτές - για να ανακοινώσουν ότι αύριο τα σχολεία στην Πέλλα δεν θα ανοίξουν..

Την ώρα που όλα τα σχολεία στον νομό ξανά ετοιμάστηκαν για να κάνουν τον αγιασμό τους αύριο και να μοιράσουν τα βιβλία στους μαθητές τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα..

Την ώρα που όλα τα σχολεία στον νομό ξανά στείλανε στα ΜΜΕ ανακοινώσεις με το πρόγραμμα αγιασμού ώστε να ενημερωθούν οι μαθητές και οι γονείς για τις ώρες ..

Την ώρα που πολλοί εκπαιδευτικοί πήγανε στις θέσεις τους χωρίς να έχουν ακόμη τακτοποιηθεί με την διαμονή τους (που σημαίνει αύριο πρέπει να φύγουν ), αυτήν την ώρα λοιπόν οι υπεύθυνοι; περίμεναν να έρθει 10 το βράδυ για να αξιολογήσουν το επιδημιολογικό φορτίο και να κάνουν την ανακοίνωση ότι δεν ανοίγουν αύριο τα σχολεία..

Ας ελπίσουμε ότι η ανακοίνωση είναι ΥΠΕΥΘΥΝΗ και δεν θα διαψευσθεί ότι δεν ισχύει από άλλους υπεύθυνους..


Γιατί το μεγαλύτερο θύμα του κορονοϊού είναι η υπευθυνότητα!!

Και η συγνώμη ΥΠΕΥΘΥΝΗ είναι ...
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.