Τελευταία Νέα:

Λ.Βασιλειάδης: Αύριο η πληρωμή των παραγωγών σπαραγγιού από τον ΟΠΕΚΕΠΕΤην Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ προς τους δικαιούχους πληγέντες παραγωγούς σπαραγγιού. 
Αυτό προέκυψε μετά από επικοινωνία του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκη Βασιλειάδη με τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Δημήτρη Μελά, αλλά και με το γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Σημειώνεται ότι Βουλευτής είχε διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή τα εκτεταμένα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία και ειδικότερα η χρονική συγκυρία του ξεσπάσματός της στη χώρα μας και την Ευρώπη. Ήδη από τα τέλη Μαρτίου είχε πραγματοποιήσει σειρά παρεμβάσεων στα αρμόδια Υπουργεία, μεταξύ των οποίων και η κατάθεση της Κοινοβουλευτικής Ερώτησης 5331 με θέμα «Επιπτώσεις της πανδημίας και ενδεχόμενη απώλεια εισοδήματος των παραγωγών σπαραγγιού».

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες φορέως και Κυβέρνησης, αποφασίστηκε η αποζημίωση των παραγωγών με ποσό 4.725.000 € το οποίο αναλύεται σε περίπου 275€ ανά στρέμμα. Ο Λάκης Βασιλειάδης παρακολουθεί καθημερινά όλα τα ζητήματα των παραγωγών και θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για τη δίκαιη βοήθεια σε όλα τα προϊόντα που επλήγησαν από τη διαταραχή που προκάλεσε η πανδημία στην αγορά.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.