Τελευταία Νέα:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στο ΕΛΓΟ Δήμητρα


Επίσκεψη στο ΕΛΓΟ Δήμητρα, όπου συνάντησε νέους αγρότες πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας. 
Ολοκληρώνεται ένας ακόμα κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης των Νέων Γεωργών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, τα οποία διοργανώνει και υλοποιεί ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας. Παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες λόγω του COVID-19 συνθήκες, επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για την εκπλήρωση των εκπαιδευτικών στόχων.
 Το «παρών» στις εκπαιδευτικές διαδικασίες για μία ακόμη φορά έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε.Πέλλας κ.Τζαμτζής Ιορδάνης. Αφού ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης κ.Σιδηρόπουλο Μιχαήλ, απευθύνθηκε στους Νέους Γεωργούς, τονίζοντας την σπουδαιότητα της συνεχούς εκπαίδευσης και κατάρτισης για μια βιώσιμη και ανταγωνιστική γεωργία στο πλαίσιο πάντα της αειφόρου ανάπτυξης.
 Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αξιοποιούνται από τους αγρότες όλες οι ευκαιρίες που τους δίνονται για κατάρτιση και ενημέρωση για να μπορούν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία και να είναι ανταγωνιστικοί στις δύσκολες συνθήκες της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς. Ο ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» μέσω της κατάρτισης των Νέων Γεωργών αποσκοπεί τόσο στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη του αγροτικού τομέα όσο και στην βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.